Site worked for a few days, then...

Post Reply
schwartz
Posts: 4
Joined: Wed Jan 06, 2016 10:16 am

Site worked for a few days, then...

Post by schwartz » Wed Jan 06, 2016 11:11 am

SO for 2 or 3 days I could load my site with..
isadore2.5gbfree.com/homes
then it stopped working.
Playing around a whole lot, I find I now have to load it with....
isadore2.5gbfree.com/~isadore2/homes

Why all of a sudden the need to use specify my home directory??
Is this something you can fix? There appear to be a lot of people with this issue on this site.

mallinat
Posts: 1
Joined: Thu Dec 24, 2015 10:39 pm

Re: Site worked for a few days, then...

Post by mallinat » Fri Jan 22, 2016 4:24 am

I also have same issue with my websit..

satya369
Posts: 1
Joined: Sat Dec 12, 2015 11:23 am

Re: Site worked for a few days, then...

Post by satya369 » Wed Jul 13, 2016 2:49 am

:lol: :roll:

Post Reply